Εκτύπωση αυτής της σελίδας
  • Γράφτηκε από 
  • Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2015 08:29
 
 
Περιγραφή:    Προτεινόμενη εταιρεία
     
Λεπτομέρειες:   Τα εκπαιδευτικά κέντρα Καθημερινή Μελέτη, ως νέα μέλη, από το 2014, του ομίλου Εκμάθησις, είναι πρότυπα Κέντρα Μελέτης και ιδιαίτερων Μαθημάτων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα εκπαιδευτικά κέντρα του ομίλου, είναι πρωτοπόρα στην κάλυψη? της καθημερινής μελέτης των μαθητών και αποτελούν την ιδανική λύση για τους γονείς που είτε δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο, είτε θέλουν να εμπιστευτούν επιστημονικά καταρτισμένους ανθρώπους για την καθημερινή αποδοτική μελέτη των παιδιών τους. Η πολυετής πείρα και η σύγχρονη επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών- καθηγητών μας αποτελεί εγγύηση για τη σίγουρη πρόοδο των μαθητών.

Τα κέντρα Καθημερινή Μελέτη λειτουργούν και ως κέντρα υπολογιστών. Οι μαθητές μας εξοικειώνονται με τις Νέες Τεχνολογίες και σταδιακά έχουν τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης υπολογιστών αναγνωρισμένης από τον ΑΣΕΠ.

     
Διεύθυνση:   Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 29, Γάζι
Τηλέφωνο :   2810 376 629  
Email :   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Website :   www.kathimerinimeleti.gr