Εκτύπωση αυτής της σελίδας
  • Γράφτηκε από 
  • Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 10:00
 
 
Περιγραφή:    Ταβέρνα Θέα στη Ροδια

 

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ:    Για τους μήνες ( ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ) σε εκδηλώσεις σας άνω των 80 ατόμων τις Παρασκευές και τις Κυριακές, σας κάνουμε ΔΩΡΟ τον animator ή τον DJ.( Κατόπιν διαθεσιμότητας και ισχύει για κατόχους της Family Club Card ).

Λεπτομέρειες:

 

Η ταβέρνα ΘΕΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ στη Ροδιά του Ηρακλείου είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που συνδυάζει την αυθεντική ελληνική κουζίνα με τη μοναδική θέα της πόλης του Ηρακλείου και το απέραντο γαλάζιο του κρητικού πελάγους. Το εστιατόριο ΘΕΑ ετοιμάζει τις συνταγές του με τα πιο αγνά υλικά της κρητικής γης και είναι πιστοποιημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), ενώ το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε φρεσκότατα ψάρια. Είναι κατάλληλος χώρος για οικογένειες, καθώς τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο και μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους και στον εξωτερικό παιδότοπο που διαθέτει η ταβέρνα ΘΕΑ. Επιπλέον, σας παρέχει άνετο πάρκινγκ, αλλά και πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Επίσης, είναι το ιδανικό μέρος για να οργανώσετε τα γενέθλια ή τη βάπτισή των παιδιών σας αλλά και το γάμο σας  στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης που διαθέτει και να χαρείτε αυτές τις όμορφες στιγμές σας είτε στον εσωτερικό χώρο χωρητικότητας 600 ατόμων, είτε εξωτερικά, δίπλα στο εκκλησάκι με χωρητικότητα 200 ατόμων. Η ταβέρνα ΘΕΑ είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση και πάντα στις πιο προσιτές τιμές!

Email:

 

taverna.thea@gmail.com

 

Ωράριο λειτουργίας:

 

 

 

Καθημερινά ανοιχτά μετά τις 6 το απόγευμα.

Σαββατοκύριακα και αργίες ανοικτά από τις 12 το μεσημέρι.

Αλλά και πάντα στη διάθεσή σας με ευέλικτο ωράριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

 

Διεύθυνση:

 

Ροδιά Μαλεβυζίου Ηράκλειο

Τηλέφωνο :

 

τηλ: 2810841435, Κιν: 6946541322

Υπεύθυνος: 

 

Παπαδάκης Νίκος

Facebook:

 

https://el-gr.facebook.com/%CE%A4%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B1-%CE%98%CE%AD%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-184160232977/