Περιγραφή: 

 

10% ΕΚΠΤΩΣΗ στα ετήσια δίδακτρα για εκμάθηση ΑΓΓΛΙΚΩΝ

     

Λεπτομέρειες:

 

 Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΓΑΛΗΝΑΚΗ - ΜΠΑΡΝΙΑ, δεκαετίες τώρα, προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ, COMPUTERS με MULTIMEDIA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, INTERNET, DVDS - PROJECTOR) σε άνετο και ευχάριστο περιβάλλον που δημιουργεί ευαισθησία για μάθηση.

Διαθέτουμε ιδιόκτητο κτίριο στη Θέρισο, ειδικά διαμορφωμένο για σχολείο, με κεντρική θέρμανση, άνετους χώρους με xαρούμενα χρώματα  και αύλειο χώρο με κήπο.

Οι καθηγητές μας, Έλληνες και Ξένοι, παρακολουθούν συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις καινούργιες μεθόδους διδασκαλίας, για παιδοψυχολογικά θέματα, για τα νέα οπτικοακουστικά μέσα, και ενημερώνονται γύρω από τις εξελίξεις της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

 

Email:

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

     
     

Τηλέφωνο :

 

τηλ: 2810252657 - 2810318212

Διεύθυνση: 

 

Λασαίας 1 & Μίνωος 111,71305 Ηράκλειο

     

Site:

 

www.galinakibarnia.gr 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.