Εκτύπωση αυτής της σελίδας
  • Γράφτηκε από 
  • Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 09:43
 
 
Περιγραφή:    20% έκπτωση για όλα τα μέλη της κάρτας Family Club Card, για κάθε πακέτο διατροφής από την DietSystem. Η έκπτωση αφορά την αρχική τιμή του πακέτου.

 
     

Λεπτομέρειες:

 

Η DietSystem είναι μία καινοτόμα εταιρεία στην Κρήτη που ακολουθεί την παγκόσμια τάση του wellness κι έχει ένα και μόνο στόχο: Να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου! Παρέχει 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, μεσημεριανό, σαλάτα, γλυκό, βραδινό) τα οποία παραδίδονται στην πόρτα σου κάθε πρωί και εγγυάται απώλεια βάρους 4 έως 6 κιλά σε 4 εβδομάδες.

Το κλειδί της επιτυχίας της DietSystem είναι οι σωστές ποσότητες και η σωστή κατανομή σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λιπαρά.Τα προγράμματά μας βασίζονται στην τέλεια ισορροπημένη διατροφή και όχι στον αποκλεισμό τροφών, με φαγητό σταθερά απολαυστικό που σου αφήνει την αίσθηση πληρότητας, χωρίς στερήσεις!

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διατροφικές σου ανάγκες, σε προσκαλούμε να θέσουμε μαζί τους στόχους σου και να τους κατακτήσουμε!

Η επιστημονική ομάδα με επικεφαλής τον Καθηγητή Πανεπιστημίου Κο. Ανδρέα Μαργιωρή, οι άριστες διατροφολογικές μας υπηρεσίες υπό την εποπτεία της DietSystem Coach Αγγελικής Σιώζιου καθώς και η ομάδα του Executive Chef Παναγιώτη Βρανάκη, αποτελούν την εγγύηση του σίγουρου αποτελέσματος της DietSystem.

     
Διεύθυνση:   Καλοκαιρινού & Γιαμαλάκη 1, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:    2810 336109     
2810 331388 (delivery)

 
Email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: 

 

www.dietsystem.gr
www.dietsystem.gr/deliverydietsystem (Delivery Onilne Κατάλογος)