Περιγραφή:    Η έκπτωση αφορά όλα τα είδη της εταιρείας.
     
Λεπτομέρειες:  

H εταιρία Ledlighting.gr αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου διαδικτύου και ιδρύθηκε το 2005. Μετά από πολυετή έρευνα και ανάπτυξη είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα με αυστηρά κριτήρια ελέγχους προϊόντα μας καθώς επίσης και την τεχνογνωσία μας. Έχουμε μια κυρίαρχη θέση στο εμπόριο LED διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση, καθώς και ότι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής από φωτισμό LED.

Η Εταιρία Ledlighting.gr σας παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και προτάσεις σε θέματα που αφορά την εγκατάσταση των υπηρεσιών της και επίσης είμαστε η μοναδική εταιρεία στο χώρο η οποία παρέχει service σχεδόν σε όλα τα προϊόντα LED άσχετα από πού τα έχετε προμηθευτεί. Τα κεντρικά της εταιρείας μας βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να προμηθευτεί τα προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Ledlighting.gr.

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, η ακόμα από το τηλεφωνικό μας κέντρο. Στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας συμβάλει η άριστη εξειδίκευση του προσωπικού σε συνδυασμό με την αυστηρή επιλογή των προμηθευτών μας.

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας είναι αποτέλεσμα της συνεχούς ενημέρωσης μας και την επιτόπου παρουσίας μας στους τόπους παραγωγής έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε στους καταναλωτές τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και χαμηλών τιμών.

Για την εταιρεία Κεφαλιανός Παναγιώτης

     
Διεύθυνση:   Λ. Δημοκρατίας 19
Τηλέφωνο :   2810 281 170
Email:    -
Website:    Facebook

Έκθεση εικόνων

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.