Περιγραφή:    ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ
Λεπτομέρειες:  

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ - 

Τι είναι αγάπη;

Αγάπη: Ουσιαστικό, θηλυκού γένους, ενικού αριθμού, Α’ κλίσης

Κι όμως… Δεν είναι μονάχα μια λέξη. Δεν είναι ένα ουσιαστικό χωμένο στα βιβλία. Δεν είναι παράδειγμα ισοσύλλαβου θηλυκού για το οποίο μας καλεί η δασκάλα στον πίνακα να κλίνουμε.

Αγάπη είναι ένα μικρό σποράκι μέσα μας, βαθιά ριζωμένο εκεί κάτω απ’ το στήθος μας. Ανακαλύπτοντας σιγά σιγά το νόημα του, του δίνουμε τροφή και το καλλιεργούμε. Κι αυτό μεγαλώνει και έτσι πορευόμαστε, έτσι παίρνουμε δύναμη να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, έτσι είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι.

Μα ποιο είναι άραγε αυτό το νόημα; Πού θα το βρούμε; Πες μας εσύ «παιδί με την υπέροχη καρδιά». Εσύ που κρύβεσαι στο «βιβλίο για την αγάπη».

Email:  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση:   ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ
Τηλέφωνο :   6986624626
Ιστοσελίδα:    http://www.itanosbooks.gr/el/paramy8ia/ena-biblio-gia-thn-agaph

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.