Δωρεάν αίτηση κάρτας FCC

Κοινοποιήστε το άρθρο

Με την εκπτωτική κάρτα Family Club Card, δεν χρειάζεται να ψάχνετε στο ημερολόγιο πότε θα έρθουν οι εκπτώσεις για να κάνετε τις αγορές σας!

Ως μέλη της εκπτωτικής κάρτας Family Club Card, επωφεληθείτε όλο τον χρόνο με εκπτώσεις σε όλα τα είδη των συνεργατών μας. (ένδυση, υπόδηση, υπηρεσίες κτλ.).

Είναι Δωρεάν και εσείς με κάθε αγορά κερδίζετε !!! Δώρα και εκπλήξεις αποκλειστικά για τους κατόχους της εκπτωτικής κάρτας Family Club Card. Παράλληλα με την απόκτηση της κάρτας μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα μέσω email για τις νέες εκδηλώσεις του παιδικού ραδιοφώνου Family 89.5 στο Ηράκλειο.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ

Προσωπικά δεδομένα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμενοι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, το www.radiofamily.gr, διατηρεί τις προσωπικές σας πληροφορίες, αυστηρά απόρρητες και μη προσβάσιμες σε οποιοδήποτε πρόσωπο. Το www.radiofamily.gr δε δύναται να μεταβιβάσει τα εν λόγω στοιχεία σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του www.radiofamily.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).