Ενεργό Μέλος

Κοινοποιήστε το άρθρο

Σε μια εποχή όπου ο καταιγισμός της γνώσης εξελίσσει γρηγορότερα τις ικανότητες, τις σκέψεις και τα συναισθήματα των παιδιών, η ύπαρξη του Family fm 89.5 έχει γίνει απαραίτητη συντροφιά των εκπαιδευτικών και της οικογένειας που έχει παιδιά, κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας απασχολώντας τα δημιουργικά και ευχάριστα. Από το σπίτι μέχρι τη βόλτα, από το πρωινό ξύπνημα έως το βραδινό τους ύπνο. Το παιδικό ραδιόφωνο Family fm 89.5 έχει καθιερωθεί σε παιδικά πάρτι, παιδότοπους και γενικότερα σε χώρους όπου δραστηριοποιούνται παιδιά.

Μέσω του Family fm 89.5 και του διαδικτυακού του τόπου καθίσταται πλέον δυνατό να προσεγγίσετε με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, δια μέσω ραδιοφωνικών σποτ, χορηγιών σε εκπομπές banner στο site μας τα παιδιά, τα οποία διαθέτουν την αγοραστική ικανότητα, αλλά και τους γονείς τους που έχουν την αγοραστική δύναμη.

Αν λοιπόν αφουγκράζεστε τους στόχους του Family fm 89.5 και υπάρχει άμεση ταύτιση (παιδιά και γονείς) με το συγκεκριμένο target-group, τότε η αναζήτηση άμεσων και στοχευμένων λύσεων αποτελεί, έναν σημαντικό λόγο συνεργασίας μαζί μας.

Το Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5 είναι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας του Ηρακλείου, χορηγός και υποστηρικτής του Δήμου Ηρακλείου και της Πρωτοβάθμιας που με την αμεσότητα και την πρωτοπορία του έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στις καρδιές των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες , ημερήσια στατιστικά ακροατών διαδικτύου, τρόποι διαφημιστικής προβολής,πελατολόγιο διαφημιζόμενων επιχειρήσεων άλλα και τα αποτελέσματα των διαφημιστικών ενεργειών τους μέσω του ραδιοφωνικού μας σταθμού, είμαστε ανά πάσα στιγμή στη διάθεση σας σε συνεργασία με τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις, να σας τα παραθέσουμε.