Για πρώτη φορά στην Ελλάδα “BlackFriday” από την Opel!

Φέτος, το BlackFriday έχει τη Γερμανική αξιοπιστία της Opel!

HOpelσυμμετέχει ενεργά στον φετινό εμπορικό θεσμότου BlackFridayπροσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πελάτες της Opelέχουν να κερδίσουν πολλαπλά οφέλη. Αρχικά, μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορέςσε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας. Επιπλέον, η Opelέχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσηςκαι εγγύηση τελικής τιμής για όλη την γκάμα των μοντέλων της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Τέλος, όλα τα μοντέλαOpel συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσουν τα OpelSUV: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο Crosslandκαι το κορυφαίο Grandland. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη γκάμα, που εκφράζει απόλυτα τη νέα εποχή Opel, τη Γερμανική υπεροχήκαι τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες της μάρκας.Την γκάμα των SUV πλαισιώνουν το bestsellerCorsaκαιτο Νέο Astra,το οποίο λαμβάνει συνεχώς διεθνείς βραβεύσεις. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες θα βρουν τον ιδανικό συνεργάτη τους ανάμεσα στα ComboCargo, Vivaroκαι Movano.

Το Πρόγραμμα OpelBlackFridayισχύει μέχρι και την Παρασκευή,25 Νοεμβρίου.Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην OpelΒελμάρ, αποκλειστικό επίσημο διανομέα αυτοκινήτων Opelστην Κρήτη ή στην ιστοσελίδα www.ο-velmar.grκαι τοhttps://www.o-velmar.gr/programmata-agoras/black_friday_2022/

Αναλυτικά τα καταστήματα της Opel Βελμάρ

•          Ηράκλειο, ΒI.ΠE. Ηρακλείου, Οδός Ρ΄, Αριθμός 1, τηλέφωνο 2810 30 50 00

•          Χανιά, Λεωφόρος Καραμανλή 78, Χανιά, τηλέφωνο: 28210 24913 

Σχετικά με την Opel

Η Opel είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και πρωτοστατεί στη μείωση των εκπομπών ρύπων μέσω της επιθετικής στρατηγικής εξηλεκτρισμού της. Η εταιρία ιδρύθηκε από τον AdamOpel στο Rüsselsheim, της Γερμανίας, το 1862 και ξεκίνησε την κατασκευή αυτοκινήτων το 1899. Η Opel είναι μέλος της StellantisNV, ενός παγκόσμιου ηγέτη που δημιουργήθηκε τη νέα εποχή της βιώσιμης κινητικότητας, ως αποτέλεσμα της συνένωσης μεταξύ των GroupePSA και FCAGroup τον Ιανουάριο του 2021. Μαζί με τη Βρετανική, αδελφή μάρκα Vauxhall, η εταιρία εκπροσωπείται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Η Opel εφαρμόζει σήμερα τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της, διασφαλίζοντας την επιτυχία της στο διηνεκές και εξασφαλίζοντας την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών μετακίνησης των πελατών. Έως το 2024, θα προσφέρει σε όλα τα μοντέλα Opel μία ηλεκτρική έκδοση. Από το 2028, η Opel θα εστιάσει αποκλειστικά στον τομέα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη.

Επισκεφθείτε το  https://www.media.stellantis.com/gr-el/opel

Σχετικά με την Βελμάρ

H Βελμάρ, μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 44 χρόνια, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Το όνομα και η αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales.