Το Dinosauria Park ξεκίνησε σαν ιδέα το 2013 και στεγάστηκε για πρώτη φορά στο ΔΕΚΚ, που βρίσκεται στην πρώην Αμερικανική Βάση. Εκεί φιλοξενήθηκαν 30 διαφορετικά είδη δεινοσαύρων από όλες τις περιόδους του Μεσοζωικού αιώνα καθώς και άλλα προϊστορικά ζώα.

Το 2014 τα εκθέματα μεταφέρθηκαν στο δικό τους χώρο, μετά από εντατικές προσπάθειες για να βρεθούν στο φυσικό τους περιβάλλον και να “ξαναζωντανέψουν”!

Στην μεγάλη οικογένεια των δεινοσαύρων προστέθηκαν νέα είδη καθώς και νέα τμήματα, όπως το Γενικό Νοσοκομείο δεινοσαύρων, όπου μικροί και μεγάλοι θαυμαστές των δεινοσαύρων μπορούν να δουν έναν δεινόσαυρο να εκκολάπτεται και να ξεκινάει τη ζωή του μέσα στο πάρκο.

Στον ειδικό χώρο για τη δημιουργική απασχόληση, όλοι γίνονται και πάλι παιδιά, προσπαθώντας να ανακαλύψουν όσους περισσότερους δεινόσαυρους μπορούν στο χώρο της παλίρροιας, αλλά και παίζοντας τα διάφορα “δεινοσαυροπαιχνίδια” που υπάρχουν στο χώρο.

Διεύθυνση: ΔΕΚΚ Πρώην Αμερικανική Βάση
Περιοχή: ΓΟΥΒΕΣ
Τηλέφωνο : 2811 228 535

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.