Στα φροντιστήριά μας, ο μαθητής αντιμετωπίζεται όχι σαν “δοχείο γνώσης”, αλλά σαν άνθρωπος που αναπτύσσει τις ικανότητες του, γεγονός που μας καθιστά ένα από τα πιο οργανωμένα Κέντρα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Κρήτη.

Η χρήση υψηλής τεχνολογίας, απαραίτητο συμπλήρωμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, υλοποιείται με την χρήση Η/Υ multimedia Pentium PCs, TV, Video, Internet και την πρόσβαση σε Ιnformation Banks.

Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας με μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα “live news” από το CNN, ώστε η προσέγγιση του μαθητή στην Αγγλική γλώσσα να γίνεται πολύπλευρη και επιμορφωτική.

Διεύθυνση : Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 142 - Δημοκρατίας 59β, Ηράκλειο
Τηλέφωνο : 2810221607 , 2810344872
Φαξ : 2810242607 - 2810344873
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα : www.xanthakis-st.gr
Facebook : XanthakisLanguageSchool

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.