Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΓΑΛΗΝΑΚΗ, δεκαετίες τώρα, προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ, COMPUTERS με MULTIMEDIA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, INTERNET, DVDS - PROJECTOR) σε άνετο και ευχάριστο περιβάλλον που δημιουργεί ευαισθησία για μάθηση.

Από το 2010 στις κτιριακές εγκαταστάσεις μας της Λασαίας 1A (κάθετος Μίνωος 111), το Σχολείο μας λειτουργεί ως ΓΑΛΗΝΑΚΗ-ΜΠΑΡΝΙΑ αφού πλέον στη Διεύθυνση συμμετέχει & η κ. Σοφία Μπαρνιά, κόρη της κ. Πόπης Γαληνάκη Μπαρνιά, απόφοιτη με B.A. και M.A. του Πανεπιστημίου Sunderland της Αγγλίας. 

Διαθέτουμε ιδιόκτητο κτίριο στη Θέρισο, ειδικά διαμορφωμένο για σχολείο, με κεντρική θέρμανση, άνετους χώρους με xαρούμενα χρώματα  και αύλειο χώρο με κήπο.

Οι καθηγητές μας, Έλληνες και Ξένοι, παρακολουθούν συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις καινούργιες μεθόδους διδασκαλίας, για παιδοψυχολογικά θέματα, για τα νέα οπτικοακουστικά μέσα, και ενημερώνονται γύρω από τις εξελίξεις της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Διεύθυνση : Λασαίας 1 & Μίνωος 111,71305 Ηράκλειο
Τηλέφωνο : 2810 252657-2810318212
Φαξ :  
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα : www.galinakibarnia.gr
Facebook : -

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.