Είναι από τα ιστορικότερα  σχολεία της πόλης , με μαθητές που  έχουν διακριθεί για την πρόοδο και κοινωνική τους καταξίωση. 

Σήμερα  συνεχίζοντας  την καλή παράδοση, είναι φορέας, όχι μόνο γνώσης αλλά  πνευματικό και ανθρωπιστικό εργαστήρι, όπου σφυρηλατούνται  πνευματικές και  ηθικές αξίες.  Είναι μια τεράστια ανοιχτή αγκαλιά ,για γονείς , κηδεμόνες   και μαθητές. 

Στην προσπάθειά του , για καλύτερη δυνατή ενημέρωση των γονέων δημιούργησε την παρούσα σελίδα, που ευελπιστούμε να βελτιώσουμε στο μέλλον.

Διεύθυνση: Ισοκράτους 2 - Ατσαλένιο
Ταχ. Κώδικας: 71306
Τηλέφωνο : 2810232111
Φαξ : 2810232111
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
email 2: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: 10dim-irakl.ira.sch.gr

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.