Περιγραφή: 

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Λεπτομέρειες:

 

Ο πολυχώρος alli fasi αποτελεί σημείο αναφοράς στη ψυχαγωγία. Με συνολική έκταση 3000m2 (1500m2 εσωτερικά και 1500m2 εξωτερικά) και παρέχει τη δυνατότητα για ένα ευχάριστο διάλειμμα συνδυάζοντας την διασκέδαση του παιδιού και την ψυχαγωγία του μεγάλου.

Η πολύχρονη δραστηριοποίηση των ιδιοκτητών (ιδιοκτήτες των Λούνα Παρκ ΚΑΤΕΡΙΝΑ) στο χώρο της διασκέδασης και ψυχαγωγίας παιδιών καθώς και το μορφωμένο και έμπειρο προσωπικό (παιδαγωγοί) που απασχολείται στον πολυχώρο μας αποτελούν εγγύηση για την σωστή και ευχάριστη απασχόληση των παιδιών σας.

Ο πολυχώρος alli fasi θέλει να μοιράζεται μαζί σας κάθε σημαντική στιγμή γι’ αυτό το λόγο διαθέτει 400 καθισμάτα καθώς και άνετο πάρκινγκ χωρητικότητας 746 αυτοκινήτων ή 30 λεωφορείων.

Ο πολυχώρος alli fasi είναι από τους λίγους πολυχώρους στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένοι από τους οργανισμούς ELOT και ΕΒΕΤΑΜ.

Αν λοιπόν, θέλετε ένα ταξίδι στη διασκέδαση σας περιμένουμε στον πολυχώρο alli fasi στην πλατεία του Carrefour στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, τον πιο ενδιαφέροντα και μεγαλύτερο πολυχώρο που έχετε συναντήσει σε όλη την Κρήτη!

 

 Email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση:

 

Ανδρέα Παπανδρεόυ 22, Αμμουδάρα Ηρακλείου (όπισθεν S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ)

 
Τηλέφωνο :
 

 2810 528 292  6932 900908  6980 187739

Ιστοσελίδα:

 

 www.allifasi.com 

 Facebook:    www.facebook.com/polyxorosallifasi/ 
     
      

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.