Περιγραφή: 

 

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΟΠΑΚΑ 

 

     

Λεπτομέρειες:

 

Το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΠΑΚΑ ιδρύθηκε το 1962 από τον κύριο Νίκο Κόπακα. Το πάθος του για την αγγλική γλώσσα και τη διδασκαλία της σύντομα καθιέρωσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΠΑΚΑ ως ένα από τα πιο αξιόπιστα σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Εξάλλου οι εκατοντάδες απόφοιτοι πτυχιούχοι κάθε σχολικού έτους ήταν ζωντανή απόδειξη της υπεύθυνης δουλειάς του φροντιστηρίου.

Η ανάληψη της ιδιοκτησίας και διεύθυνσης των Κέντρων από την κ. Σύλια Κόπακα ήταν μια σταδιακή διαδικασία που ξεκίνησε το 1991 και ολοκληρώθηκε το 1996. Κάτοχος, όχι μόνο των πτυχίων Proficiency των πανεπιστημίων Cambridge και Michigan από το 1988 και 1990  αντίστοιχα, αλλά και αριστούχος Κλασσικών σπουδών του πανεπιστημίου Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας από το 1995 (B.A in the FIRST CLASS), έφερε νέα πνοή στο φροντιστήριο με την εισαγωγή σύγχρονων αντιλήψεων, παιδαγωγικών μεθόδων και τεχνολογιών που αφορούν την εκπαίδευση του σήμερα.

Σήμερα η βάση του φροντιστηρίου είναι στο Γάζι στην οδό Καμαριώτη 34

                            

   

 

Email: 

 

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     

Τηλέφωνο :

 

 2810 822776

Διεύθυνση: 

 

Καμαριώτη 34, Γάζι Ηρακλείου Κρήτης

Facebook:      https://www.facebook.com/kopaka.gr/
     

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.