ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHOTOKAN KARATE DO ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 
 
     

Περιγραφή: 

 

Το shotokan karate είναι για τα παιδιά όχι μόνο ένας τρόπος εκγύμνασης, ψυχαγωγίας και ανάπτυξης νέων σωματικών ικανοτήτων αλλά και παράλληλα μαθαίνουν να είναι μέλη μιας ομάδας και να βελτιώνουν την αυτοπεποίθησή τους.

Σωματικά και ψυχικά οφέλη:

Αντοχή – Δύναμη – Ευλυγισία – Αυτοάμυνα – Ικανότητα εκμάθησης και συγκέντρωση – Προσδιορισμός στόχων – Πειθαρχία – Συναδελφικότητα – Σεβασμός & Αυτοσεβασμός – Ηρεμία – Δημιουργία συνηθειών άσκησης

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Ακαδημία Σότοκαν Καράτε Ντο Ηρακλείου» ξεκινά νέα τμήματα αρχαρίων , για παιδιά και ενήλικες και νέα τμήματα εκγύμνασης και αυτοάμυνας για ενήλικες.

Τα μαθήματα παραδίδονται από εγκεκριμένο προπονητή (ΕΛΟΚ & ΓΓΑ) και γίνονται καθημερινά στο χώρο του Παγκρητίου Σταδίου (θύρα 19)

Με κάθε νέα εγγραφή η στολή ΔΩΡΟ

Έκπτωση 10% στο δεύτερο παιδί

Ειδικές τιμές σε φοιτητές , ανέργους και πολύτεκνους

 E  mail:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση:

 

Παγκρήτιο Στάδιο Θύρα 19

Τηλέφωνο :

 

 6940 750090 - 6972 322102

Facebook: 

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100014441776698

 

 

 

 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.