Περιγραφή: 

 

SKOULAS CAR WASH

Αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων TUNNEL
Πλύσιμο, κέρωμα & στέγνωμα σε 5 λεπτά

Λεπτομέρειες:

 
 
Στο Skoulas Car –Wash διαθέτουν ένα σύγχρονο tunnel πλυντήριο για επιβατικά αυτοκίνητα, προσφέροντας άριστη ποιότητα και ταχύτητα για το πλύσιμο του αυτοκίνητου με βούρτσες "Carlite" τελευταίας τεχνολογίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρόπλυση και πλύσιμο στο tunel με ενεργό γυαλιστικό αφρό, το αυτοκίνητο ξεπλένεται με μαλακό νερό και κερί microwax για το γυάλισμα και προστασία 40 ημέρες στο χρώμα του αυτοκινήτου και τέλος παίρνει σειρά ο αέρας για στέγνωμα. Αυτή η διαδικασία διαρκεί μόνο 5 λεπτά. Για τον εσωτερικό καθαρισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις selfservice σκούπες δωρεάν.
 
SELF –SERVICE πλύσιμο στο SKOULAS CAR WASH
Διαδικασία:
  • Το αυτοκίνητο μπαίνει στο τούνελ και πλένεται εξωτερικά με κέρωμα και στέγνωμα (στέγνωμα με 4 τουρμπίνες). Η σωστή κατεύθυνση του αέρα διώχνει το νερό και το στέγνωμα είναι ορατό.
  • Οδηγείτε στη θέση καθαρισμού self-service.
  • Καθαρίστε το αυτοκίνητο σας εσωτερικά με δωρεάν σκούπα αυτοεξυπηρέτησης (self service).
  • Και με φρεσκοπλυμένα πανιά microfiber.
  • Καθαρίστε το αυτοκίνητο σας εσωτερικά με αέρα (εάν το επιθυμείτε) με χρέωση στα 5 λεπτά – €0.50
Η πολυετής πείρα στον χώρο του αυτοκινήτου, το προσωπικό μεράκι, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα αρίστης ποιότητας υλικά μας, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα του άψογου καθαρισμού στο αυτοκίνητο σας. Το αυτοκίνητό σας είναι πραγματικά καθαρό και δείχνει σαν καινούριο!
Η τακτική και εξειδικευμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας δεν είναι πολυτέλεια αλλά μία απαραίτητη διαδικασία για να απολαμβάνετε τις πιο άνετες και ασφαλείς εμπειρίες οδήγησης.
 
Εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα αλλά και από τις πιο προνομιακές τιμές!!!
 
Ποτέ το πλύσιμο δεν ήταν τόσο εύκολο!

 

 

Email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Διεύθυνση:  
Λ. 62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 237
Ηράκλειο Κρήτης

Facebook 

 

 https://www.facebook.com/skoulascarwash/

Τηλέφωνο :

 

 281 025 3525

     
     

 

 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.