Περιγραφή: 

 

Παιδικά Βιβλία "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή"

Σειρά από Έμμετρα Παιδικά Παραμύθια με τίτλο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή".

Τα παιδικά βιβλία της σειράς "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ"  συνοδεύονται από online πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Προγραφή

Ζωγραφική

Γλώσσα

Αριθμητική

Λεπτομέρειες:

 
  
Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 1

Μια ομάδα από μυρμηγκάκια χτίζουν ένα φράγμα έξω στην αυλή, για να προστατεύσουν τη φωλιά τους απ' τη δυνατή βροχή. Ανάμεσά τους είναι κι ο Μελής, ένα μυρμηγκάκι λιχούδικο πολύ. Ξαφνικά πέφτει καταρρακτώδης η βροχή. Κάθε μυρμηγκάκι πιάνεται από κάπου για να κρατηθεί. Όμως ο μικρός Μελής παρασύρεται από τα νερά και μπαίνει αμέσως σε μπελά. Καταλήγει πάνω σ' ένα φυλλαράκι, μα φοβάται πως η αυτοσχέδια βαρκούλα γρήγορα θ' ανατραπεί. Και τότε... τι να δει; Όλοι οι φίλοι του είναι εκεί. Άραγε ο μικρός Μελής θα καταφέρει να σωθεί;

Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 2

Το πάρτι των μυρμηγκιών έχει μόλις τελειώσει… Φτάνοντας όμως κοντά στην φωλιά τους, αντικρίζουν μια απίστευτη καταστροφή! Τι πρέπει να κάνουν τώρα; Θα τα καταφέρουν να συνεργαστούν και πάλι για να μπουν στη φωλιά τους; Τι μπορούν να κάνουν τα μικρά παιδιά για να μην κινδυνεύουν τα μυρμηγκάκια όταν δουλεύουν;

Δωρεάν Φύλλα Εργασιών για παιδιά

Από εδώ
 
 
 
μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις μεγάλη ποικιλία από φύλλα εργασιών, δραστηριότητες και κατασκευές για μικρά παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
Εργασίες προγραφής, εργασίες με την αλφαβήτα, άλλες εργασίες με την Γλώσσα, εργασίες αριθμητικής και γεωμετρίας αλλά και απλές δραστηριότητες που μαθαίνουν στα παιδιά τα χρώματα ή άλλες έννοιες.

 

Συγγραφέας :

 

Ειρήνη Αποστολάκη-Κληρονόμου

Αφιερώθηκα στην εκπαιδευτική διαδικασία ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια. Ως απόσταγμα της διαρκούς ενασχόλησης με παιδιά διαφόρων ηλικιών, σας παρουσιάζω τα έμμετρα παραμύθια της σειράς "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή".

Τα παιδικά βιβλία της Ειρήνης Αποστολάκη - Κληρονόμου έχουν κυκλοφορήσει από τους εκδοτικούς οίκους:

Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή: Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη

Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 2: Εκδόσεις Οσελότος

Ιστοσελίδα:  
 

Facebook 

 

 https://www.facebook.com/tamirmigokamomatatoumeli

Email :

 

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

     
     

 

 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.