Εκτύπωση αυτής της σελίδας
  • Γράφτηκε από 
  • Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 08:18
 
 
Περιγραφή:    Η Νικολέτα Καψωριτάκη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος απόφοιτος του ΑΤΕΙ Θες/νικης.Εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης ως ελεύθερος επαγγελματίας στο δικό της ιδιωτικό χώρο με τίτλο "Κέντρο Κρητικής Διατροφής", όπου μέσα από τη δουλειά της υποστηρίζει τη Κρητική Διατροφή που θεωρείται το ΄΄ κλειδί ΄΄ για μια καλή υγεία και μακροζωία.
     
Λεπτομέρειες:   Το 2012 ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό radiofamily 89,5 (παιδικό ραδιόφωνο) όπου 2 φορές την εβδομάδα παρουσιάζει δική της εκπομπή με θέμα "Διατροφικές συμβουλές με τη Νικολέτα Καψωριτάκη".

Η εκπομπή απευθύνεται κυρίως στα μικρά παιδιά αλλά και στους μεγάλους, περιγράφει και αναλύει θέματα διατροφής με παιδικό τρόπο ειδικά για τους μικρούς ακροατές. Έχει κάνει αρκετές συνεργασίες με εστιατόρια παρέχοντας ειδικά προγράμματα διατροφής.

Στόχος της είναι η υιοθέτηση ενός μοντέλου Κρητικής διατροφής, τιμώντας τα πολύτιμα προϊόντα της Κρητικής γης και την παράδοση της. Στο Κέντρο Κρητικής Διατροφής μαθαίνει το άτομο να τρέφεται σωστά, χωρίς να νιώθει το αίσθημα της πείνας, δίνοντας έμφαση σε τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες όπως φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, όσπρια και γαλακτοκομικά.

Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Νικολέτα Καψωριτάκη, αποσκοπεί μέσα από τη δουλειά της, έχοντας μεγάλη αφοσίωση και μεράκι, να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που χρειάζονται διατροφική παρέμβαση και σωστή καθοδήγηση για την τροποποίηση των διατροφικών τους συνηθειών με σκοπό την απόκτηση ενός υγιούς οργανισμού και ενός φυσιολογικού βάρους σώματος.

Email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση:   Ηροδότου 212, Ν.Αλικαρνασσός
Τηλέφωνο :   2810 220392
Facebook:    Ιστοσελίδα