Περιγραφή:    - Ένας χώρος απλός, όμορφος, καθαρός, μακρυά από τη φασαρία της πόλης, με θέα τη θάλασσα..Τα παιδιά σας μπορούν να περάσουν τον χρόνο τους ευχάριστα στην πλήρως εξοπλισμένη παιδική χαρά ή ακόμα και στο "κλειστό" γήπεδο ποδοσφαίρου. Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου της ταβέρνας είναι λιτή με κάδρα που απεικονίζουν διακεκριμένους Κρήτες που έχουν συμβάλει στην ανάδειξη του τόπου μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

     

Λεπτομέρειες:

 

Τα Κρητικά προϊόντα και η Κρητική κουζίνα διεκδικούν σημαντική θέση στην διεθνή γαστρονομία λόγω της αναγνωρισμένης υψηλής τους ποιότητας και των ευεργετικών επιδράσεων στην ανθρώπινη υγεία. Η Ταβέρνα "Κρήτες" έγινε ο πρώτος χώρος εστίασης του Ν. Ηρακλείου που πιστοποιήθηκε με το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης».

Οργανώστε τον γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας είτε στο χώρο του γκαζόν, είτε στην πέργκολα.

 

Απολαύστε το φαγητό σας ξέγνοιαστοι, ενώ τα παιδιά σας να παίζουν στην οργανωμένη παιδική χαρά, ακριβώς δίπλα από το τραπέζι σας.

 

     
Διεύθυνση:   Στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ του ενυδρείου ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΣ και του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ βρίσκεται η παραδοσιακή ταβέρνα ΚΡΗΤΕΣ.

Τηλέφωνο :

 

2810 762666, 6937 453980

Ημέρες Λειτουργίας:   

-Μάιο - Σεπτέμβριο:  Τετάρτη - Κυριακή, από τις 12:00 το μεσημέρι Δευτέρα & Τρίτη, κατόπιν  συνεννοήσεως  

  Χειμώνα:  Σάββατο - Κυριακή & αργίες όλη την ημέρα

 

Website:    -http://www.tavernakrites.gr/

Έκθεση εικόνων

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.