Περιγραφή: 

 

ΚΕΝΤΡO ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑΒΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

     

Λεπτομέρειες:

 

 Αν η γνώση και η σωστή χρήση της ξένης γλώσσας ,σ' ένα φιλικό περιβάλλον για το παιδί είναι αυτό που ψάχνετε,τότε είστε στο σωστό μέρος.Στο δικό μας κέντρο ξένων γλωσσών ενεργούμε με παιδαγωγική ευαισθησία ,υπομονή,επιμονή και παρακινητική μεθοδολογία ,ενθαρρύνοντας τα παιδιά να ρωτούν,να μαθαίνουν και να λειτουργούν ως σύνολο.Τα μαθήματα σε όλες τις τάξεις γίνονται μέσω διαδραστικού πίνακα και επίσης όλα τα βιβλία συνοδεύονται από e- books. 

 

 

Σεβόμαστε τον μαθητή γνωρίζοντας ότι τα άτομα μαθαίνουν με διαφορετικούς ρυθμούς και τρόπους.Για το λόγο αυτό προσφέρουμε ποικιλία δραστηριοτήτων και μεθόδων όπως: δανειστική βιβλιοθήκη,προβολή ταινιών,listening,theatrical dialogues,songs,games,flash cards,rewards!Οι τιμές στα δίδακτρά μας είναι προσιτές και παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις εκτιμώντας τις οικονομικές συγκυρίες!                                   

 

   

 

Email: 

 

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     

Τηλέφωνο :

 

2810-324479, 2815-000879 - 6947606688

Διεύθυνση: 

 

Παπαναστασίου 162 Ηράκλειο

     
     

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.