Εκτύπωση αυτής της σελίδας
  • Γράφτηκε από 
  • Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 09:15
 
 

Περιγραφή: 

 

ΚΕΝΤΡO ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑΒΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

     

Λεπτομέρειες:

 

 Αν η γνώση και η σωστή χρήση της ξένης γλώσσας ,σ' ένα φιλικό περιβάλλον για το παιδί είναι αυτό που ψάχνετε,τότε είστε στο σωστό μέρος.Στο δικό μας κέντρο ξένων γλωσσών ενεργούμε με παιδαγωγική ευαισθησία ,υπομονή,επιμονή και παρακινητική μεθοδολογία ,ενθαρρύνοντας τα παιδιά να ρωτούν,να μαθαίνουν και να λειτουργούν ως σύνολο.Τα μαθήματα σε όλες τις τάξεις γίνονται μέσω διαδραστικού πίνακα και επίσης όλα τα βιβλία συνοδεύονται από e- books. 

 

 

Σεβόμαστε τον μαθητή γνωρίζοντας ότι τα άτομα μαθαίνουν με διαφορετικούς ρυθμούς και τρόπους.Για το λόγο αυτό προσφέρουμε ποικιλία δραστηριοτήτων και μεθόδων όπως: δανειστική βιβλιοθήκη,προβολή ταινιών,listening,theatrical dialogues,songs,games,flash cards,rewards!Οι τιμές στα δίδακτρά μας είναι προσιτές και παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις εκτιμώντας τις οικονομικές συγκυρίες!                                   

 

   

 

Email: 

 

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     

Τηλέφωνο :

 

2810-324479, 2815-000879 - 6947606688

Διεύθυνση: 

 

Παπαναστασίου 162 Ηράκλειο