Περιγραφή: 

 

ΚΕΝΤΡO ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΡΗΣ

     

Λεπτομέρειες:

 

Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΚΡΗΣ, στο Ηράκλειο, όταν οι οικονομικές και επαγγελματικές συνθήκες γίνονται απαιτητικές, τότε θέλεις ο κόπος σου και τα χρήματά σου να 'πιάσουν' τόπο. Το Κέντρο ξένων γλωσσών 'ΚΡΗΣ', πάνω από 60 χρόνια τώρα, προσφέρει στους μαθητές ασφάλεια για την υψηλή κατάρτιση και τελική γνώση που θα αποκτήσουν μαζί μας.

Κάποιοι λόγοι για να επιλέξετε το κέντρο ξένων γλωσσών 'ΚΡΗΣ':

Η διδασκαλία της ξένης γλώσσας πραγματοποιείται με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Επισης, δίνεται έμφαση στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή, στοχεύοντας στην άριστη κατάρτισή του.

Δίνεται έμφαση στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου από τις πρώτες τάξεις και υπάρχει συνεχής και ουσιαστική ενημέρωση γονέων, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις - παρουσιάσεις της δουλειάς των παιδιών, ενώ τα τμήματα είναι ολιγομελή και η διδασκαλία γίνεται από έμπειρους καθηγητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Εκτός των άλλων, υπάρχουν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις Edexcel, Cambridge, Michigan, IELTS, MSU, TOEIC.

 

   

 

Email: 

 

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     

Τηλέφωνο :

 

2810282220

Διεύθυνση: 

 

Πλατεία Θειακάκη 4 Ηράκλειο

Facebook:      Κρης Μαστορακης
     

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.