Εκτύπωση αυτής της σελίδας
  • Γράφτηκε από 
  • Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 08:17
 
 

Περιγραφή: 

 

 ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΨΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λεπτομέρειες:

 

Η Lice Clinics of Greece ήρθε και στην Ελλάδα για να δώσει επιτέλους τη λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης, που αντιμετωπίζουν χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο.

Είναι γεγονός, ότι η αντιμετώπιση των ψειρών είναι μια από τις πιο αμήχανες εμπειρίες που βιώνουν οι γονείς, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με προϊόντα και διαδικασίες που είναι, όχι μόνο τοξικές για τα παιδικά κεφαλάκια, αλλά και με αμφίβολα αποτελέσματα.

Η επιστημονική μέθοδος της Lice Clinics of Greece, που εμπιστεύονται παιδίατροι και δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, είναι απόλυτα φυσική Χωρίς τοξίνες και παρασιτοκτόνα και εγγυάται την αντιμετώπιση 100% των ψειρών και πάνω από 99% των αυγών τους, σε 1 και μόνο συνεδρία.

Η υψηλή αυτή αποτελεσματικότητα, επιτυγχάνεται χάρη στην αξιοποίηση του αντιφθειρικού συστήματος AirAllé®, που αποτελεί παγκόσμια πατέντα του Πανεπιστημίου της Γιούτα και διαθέτει επίσημες πιστοποιήσεις του ΕΟΦ και του FDA.

Email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση:   Βιάννου 1 πλατεία Κορνάρου Ηράκλειο Κρήτης(άνωθεν ταχ.ταμιευτηρίου)
Τηλέφωνο :   2814 003 400

ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ & 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ FCC

Ιστοσελίδα:    www.liceclinics.gr