Περιγραφή: 

 

 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΥΞ ΛΑΞ"

Λεπτομέρειες:

 

Ο αθλητισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία διαπαιδαγώγησης κατά την παιδική και εφηβική ηλικία. Ο δάσκαλος, ο οποίος είναι πρώτα παιδαγωγός και κατά δεύτερον προπονητής, μέσα από την πύλη της πειθαρχίας οδηγεί τους μαθητές στην κοινωνικοποίηση. Η ενασχόληση με τα μαχητικά αθλήματα εμποτίζει τα παιδιά με αυτοπεποίθηση, μέσα σε ένα υγειές πλαίσιο, χωρίς όμως να καλλιεργεί την επιθετικότητα.

Η προπόνηση για τους ενήλικες δεν πρέπει να θυμίζει αγγαρεία. Με τον τρόπο που καλλιεργούνται τα μαχητικά αθλήματα στο αθλητικό σωματείο Πυξ Λαξ εκτός της δυναμικής προπόνησης και της αερόβιας άσκησης απαιτείται και σκακιστική σκέψη προκειμένου η ενασχόληση με τον αθλητισμό να είναι ολοκληρωμένη.

Ο Κώστας Δαμαβολίτης, πτυχιούχος της σχολής προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με επαγγελματική υπόσταση στο χώρο από το 1998, μαζί με μια έμπειρη προπονητική ομάδα εγγυάται την σωστή διαπαιδαγώγηση και εκγύμναση αθλητών κάθε ηλικίας.

Υπεύθυνος:

 

Δαμαβολίτης Κώστας

Διεύθυνση:

 

 Μεταξάκη 2, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνο :

 

2810-261064, Κιν 6944423141

 

Ιστοσελίδα:

 

 www.pixlaxgym.gr 

 

     

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.