Παιδικό δελτίο καιρού

Ένα από τα προγράμματα είναι το Παιδικό Δελτίο Καιρού στα FM από τον επαγγελματία μετεωρολόγο Καρακατσάνη Μιχάλη, όπου καθημερινά μεταδίδεται αναλυτική πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη την Κρήτη προσαρμοσμένο, στην ιδιαιτερότητα των ακροατών μας ( Παιδιά ) και όχι μόνο.

Η παρουσίασή του γίνεται με καθημερινή άφιξη στο μικρόφωνο του σταθμού μας FAMILY FM 89,5 του Κυρίου Καιρού, αναφέροντας τα τερτίπια της  Πριγκίπισσας θερμοκρασίας, του Άρχοντα Ήλιου, του Στρατηγού Ανέμου  και των υπόλοιπων στοιχείων της φύση. Ο τρόπος αφήγησης είναι επεξηγηματικός και προσεγγίζει με μεγάλη ευαισθησία τα παιδιά.

Το Μοναδικό Παιδικό δελτίο καιρού ξεκίνησε από το ραδιόφωνο μας τον Σεπτέμβριο του 2013 με καθημερινή μετάδοση ( 6 φορές την ημέρα) και αγκαλιάστηκε από το ακροατήριο μας Γονείς και Παιδιά λόγο της εγκυρότητας και ιδιαιτερότητας του

Σκοπός εκπομπής :

Το παιδικό δελτίο καιρού απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και στους γονείς σκοπός του είναι να  κατανοήσουν τα καιρικά φαινόμενα τα παιδιά ,τις κλιματικές αλλαγές και πως πρέπει να ντυθούμε για την επόμενη μέρα δίνοντας ένα χέρι βοηθείας στους γονείς στις ενδυματολογικές αντιδράσεις των παιδιών.

Ημέρες μετάδοσης : 
  • Καθημερινά 
Ώρες Μετάδοσης : 
  • A ΖΩΝΗ : 08:15, 10:15, 12:15
  • Β ΖΩΝΗ : 14:15, 17:15, 19:15
Παραγωγός : 
  • Πριγκίπισσα Θερμοκρασία

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.