Το μοναδικό παιδικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα στα Family fm 89,5, φέρνει κοντά στους ακροατές του την MISS FAMILY για να μας δώσει, πολλά δώρα, αλλά και να ψυχαγωγήσει καθημερινά τα παιδιά, ζωντανά καθημερινά  από Δευτέρα έως Παρασκευή  16:00 με 17:00 !!! Η MISS FAMILY θα μπορεί να παρευρίσκεται με την στολή της έπειτα από συνεννόηση στο χώρο σας 2 φορές/ μήνα, για μία ώρα και να μοιράζει μπαλόνια, αυτόγραφα και δώρα, προσελκύοντας έτσι τα παιδιά και φυσικά τους γονείς τους.

Σκοπός εκπομπής :

Σκοπός την εκπομπής είναι να διασκεδάσει να παίξει και να μοιράσει δώρα στα παιδιά, να ακούσει τους γονείς και να κάνει τα παιδιά με την προσέλευσή τους στο στούντιο του σταθμού μας SUPER ραδιοφωνικούς παραγωγούς δίνοντας τους το δίπλωμά τους. Το μήνυμα της εκπομπής είναι ότι οι Πραγματικοί ήρωες των Παιδιών είναι ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

Ημέρες μετάδοσης : 

Καθημερινά εκτός Σάββατο & Κυριακή 

Ώρες Μετάδοσης : 

16:00 έως 17:00

Παραγωγός  :

Κρύστη Λυδάκη

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.