Η Κυρία Σιντορέ

Το παιδικό ραδιόφωνο Family ξεκινάει από 27 Φεβρουαρίου το νέο ραδιοφωνικό παιχνίδι «Η κυρία Σιντορέ και οι τρεις δοκιμασίες». Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν παιδιά από 5 έως 10 ετών σε ομάδες των 2 ατόμων παρόμοιας ηλικίας. Κάθε Παρασκευή στις 18:00 θα φιλοξενούνται στον ραδιοφωνικό σταθμό 4 παιδιά από δύο ομάδες και θα διαγωνίζονται σε τρεις δοκιμασίες.

Οι δοκιμασίες αυτές θα έχουν να κάνουν με γνώσεις και όχι μόνο.  Τα δύο παιδιά που θα κερδίσουν θα παίρνουν είτε δώρα είτε υποτροφίες σε φροντιστήρια και εξωσχολικές δραστηριότητες! 

Σκοπός εκπομπής :

 

Ο σκοπός της εκπομπής είναι να περάσουν οι παίκτες ( τα παιδιά δηλαδή) και οι ακροατές μια ευχάριστη ώρα και παράλληλα τα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με τη βοήθεια της Κυρίας Σιντορέ!

Ημέρα μετάδοσης : 

Παρασκευή

Ώρες Μετάδοσης : 

18:00

Παραγωγός  :

Μαρία Καριωτάκη

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.