ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018


Ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίκτης των παιδιών, Άθως Δανέλλης, με νέες παραστάσεις από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στον Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ.

 

Πρόγραμμα παραστάσεων Θεάτρου σκιών
Κάθε Σάββατο 12:30 μ.μ. - ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 5 €

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου | Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και οι κάτοικοι της γειτονιάς αποφασίζουν να λειτουργήσουν πάλι το σχολείο που έκλεισε πριν από χρόνια. Ποιός όμως θα αναλάβει το ρόλο του δασκάλου;

Σάββατο 6 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης και τα Αινίγματα

Ο αγαπημένος ήρωας βρίσκεται αντιμέτωπος με την πονηρή κόρη του Πασά, σε μια δύσκολη δοκιμασία. Τη λύση θα δώσει ένας πανέξυπνος και ατρόμητος φίλος.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης Δικηγόρος

Από την πόλη περνούν δυο πλούσιοι έμποροι φορτωμένοι πολύτιμους λίθους. Ο Διοικητής αποφασίζει να τους προστατέψει από τους επίδοξους κλέφτες. Όμως ο Καραγκιόζης θα μπει στη μέση φέρνοντας μεγάλες εκπλήξεις!

Σάββατο 20 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης Στρατιώτης

Ο Στρατηγός οργανώνει ειδική ομάδα, για να καταδιώξει μια συμμορία ληστών και αναζητά κάποιον γενναίο λοχαγό. Υπάρχει άραγε πιο κατάλληλος από τον Καραγκιόζη;

(ΣΗΜ. Σύντομα θα σας σταλούν και οι υπόλοιπες παραστάσεις σύντομα)

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  210-38 37 667(εσωτ 1) ώρες 9:00-15:00. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πολυχώρος Άγκυρα, Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.