Εκτύπωση αυτής της σελίδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18 Σεπτεµβρίου 2018

 

∆ήλωσε κι εσύ συµµετοχή στην Εβδοµάδα Οικογενειακού Εθελοντισµού

στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» που λειτουργεί «Το

Χαµόγελο του Παιδιού»

 

«Το Χαµόγελο του Παιδιού», για 4η συνεχή χρονιά, πραγµατοποιεί την Εβδοµάδα Οικογενειακού Εθελοντισµού στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Αξίζει να σηµειωθεί ότι συνολικά από το 2015 έως και το 2017, συµµετείχαν 648 µεγάλοι και µικροί στη συγκεκριµένη δράση, προσφέροντας την πολύτιµη βοήθειά τους στο έργο του οργανισµού.

 

Συµµετοχή µπορούν να υποβάλλουν οι οικογένειες (ενήλικες µαζί µε τα παιδιά τους άνω των 7 ετών) που θέλουν να προσφέρουν λίγες ώρες από το χρόνο τους και να βοηθήσουν τη δράση του οργανισµού που στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας. Η προσφορά των εθελοντών στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» είναι πολύ σηµαντική, καθώς  ναλαµβάνουν την τακτοποίηση όλων των ειδών που συγκεντρώνονται, την οργάνωση του χώρου και την προετοιµασία των πακέτων µε τα τρόφιµα και τα υπόλοιπα είδη που θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 

Για µία εβδοµάδα, από τις 8 έως τις 13 Οκτωβρίου 2018 και σε προκαθορισµένες ώρες, τα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στην Αθήνα (Μαρούσι, Νέα Μάκρη και Ίλιον), την Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Πάτρα, τον Πύργο, τη Λάρισα, την Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά), τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα, την Τρίπολη και στην Κόρινθο περιµένουν τις οικογένειες που θα δηλώσουν συµµετοχή για να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει «Το Χαµόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που στηρίζει και να αποτελέσουν τα νέα µέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαµόγελου.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συµµετοχή, µπορούν να συµπληρώσουν την ανάλογη φόρµα που θα βρουν στο https://goo.gl/forms/qPrCixDwqrM6okHL2 µέχρι και τις 2 Οκτωβρίου 2018. Η κάθε υποψήφια  oικογένεια µπορεί να δηλώσει µια βάρδια.

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» σας περιµένει.... γιατί ο εθελοντισµός στο Χαµόγελο είναι υπόθεση Οικογενειακή!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

«Το Χαµόγελο του Παιδιού»,

Φωτεινή Παπαδάτου, Ψυχολόγος

Κέντρο Άµεσης Κοινωνικής Επέµβασης,

Εθνικής Αντιστάσεως 138

Τηλ. 2810245162, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.