∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4 ∆εκεµβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικα bazaars από «Το Χαµόγελο του Παιδιού»

«Το Χαµόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του!

Μικροί και µεγάλοι, µπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιµές και να χαρίσουν χαµόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαµόγελο του Παιδιού»!

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για µικρούς και µεγάλους που δηµιούργησαν οι εργαζόµενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών ∆ηµιουργικών Εργαστηρίων του οργανισµού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που µας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, µπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισµού στο e-shop: http://bit.ly/XristougennaXamogelo ή να επικοινωνήσετε 210-7647760.

Ηράκλειο

  • 12-31/12: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, Πλατεία Ελευθερίας, ώρες 10:00- 22:00
  • 28-30/12: Νέος Υπεραστικός Σταθµός ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, ώρες 13:00-21:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαµόγελο του Παιδιού», Τηλ. 2810-245162, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.