Η οργανωτική επιτροπή του παιδικού φεστιβάλ Αγίου Νικολάου «σφύριξε χαρούμενα» την έναρξη της προετοιμασίας της 6ης διοργάνωσης, η οποία θα κορυφωθεί το διήμερο 13-14 Ιουνίου 2015.

Ως χώρος φιλοξενίας προτείνεται και φέτος η πρώην πλαζ του ΕΟΤ,χώρος που έχει (συν)δεθεί αναπόσπαστα με το παιδικό φεστιβάλ και πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας, λειτουργικότητας και αισθητικής.

Το επόμενο διάστημα, θα δρομολογηθούν ανοιχτές συναντήσεις για να επιβεβαιωθούν οι μόνιμες τοπικές συμμετοχές και θα οργανωθούν επαφές με νέους φορείς και πρόσωπα από την υπόλοιπη Κρήτη και αλλού, ώστε να καταρτισθεί ένα πρόγραμμα ανανεωμένο, που θα αποδεικνύει περίτρανα πως «κάθε χρόνο γιορτάΖουμε»!

Με αρωγούς και συμπαραστάτες-όπως επιβεβαιώθηκε από την πρώτη μας συνάντηση- τους ανθρώπους του Πολιτιστικού/Αθλητικού Οργανισμού της νέας Δημοτικής Αρχής, αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και να διαδώσουμε το κέφι του ΠαιΔικού μας Φεστιβάλ πέρα από τα γεωγραφικά όρια του τόπου μας φωτίζοντας ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

Η οργανωτική επιτροπή παιδικού φεστιβάλ Αγίου Νικολάου

 Αφίσα / Φυλλάδιο:

 

 

     
 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.