Τι όμορφα που ήταν!! Η εθελοντική ομάδα «Είμαι ακόμα παιδί» διοργάνωσε στις 13/12/2015 με απόλυτη επιτυχία Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στον Πόρο!

Από νωρίς το πρωί ,οι εθελοντές έφτασαν στο χώρο φιλοξενίας και έφεραν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα ,με στολίδια ,μπαλόνια και μουσική, από το παιδικό οικογενειακό ραδιόφωνο Family fm 89.5 !

Μικροί και μεγάλη έφτιαξαν μαζί τα στολίδια από ζαχαρόπαστα που αργότερα κρέμασαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ,παρασκέυασαν γλυκά και σπίτια από μπισκότα και σοκολάτα!

Η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη ,ενώ ο χορός και τα γέλια δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό!

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολές ,οι εθελοντές προσέφεραν απλόχερα αγάπη και συντροφιά στα παιδιά του κέντρου ,μιας και αυτό είχαν περισσότερο ανάγκη. Δώρα ζωής, δώρα αγάπης, δώρα ουσίας!

Στην γιορτή έδωσε το παρόν η Τσαντηράκη Ελένη ,Πρόεδρος ΔΣ Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Περιφέρειας Κρήτης  , και ενθουσιασμένη έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την ανιδιοτελή τους προσπάθεια.

Οι δράσεις όμως δεν σταματούν εδώ .Αντιθέτως μόλις άρχισαν!

Μετά το «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στον Πόρο, σειρά έχει το «Ορφανοτροφείο της Μονής Καλυβιανής» .Στις 20 του Δεκέμβρη η ομάδα ¨Είμαι ακόμα παιδί» θα μοιράσει δώρα στα παιδιά και είδη πρώτης ανάγκης όπως απορρυπαντικά και χαρτικά μετά από δωρεά αξίας 500 ευρώ για το έργο της ομάδα από ανώνυμο!

Αυτό που χρειάζεται από εμάς είναι η αγάπη και η στήριξη μας στις προσπάθειες τους!

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.