Είμαστε όλοι προσκεκλημένοι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου , στις 21:00 στο κινηματοθέατρο Αστόρια σε μία συναυλία αγάπης και στήριξης για τον μικρό Μάνο.

Θα συμμετέχουν οι μουσικοί: Ross Daly, Βασίλης Σταυρακακης, Ψαραντώνης, Ψαρογιώργης, Γιώργος Μανωλάκης, Στέλιος Πετράκης , Αντώνης Σταυρακάκης, Γιώργος Σταυρακάκης, Κέλυ Θωμά, Αντωνης Ξυλούρης, Μπάμπης Κακεπάκης

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο μικρό Μάνο με καταγωγή από το Χουδέτσι και τις Αγιές Παρασκιές του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων,, που διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια όλων μας προκειμένου να μεταφερθεί στο Λονδίνο για επέμβαση

Είσοδος: 10 ευρώ

Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Χουδετσίου Τοπικό συμβούλιο Χουδετσίου Ενορία Χουδετσίου Σύλλογος Γονέων κ Κηδεμόνων Χουδετσίου Αγροτικός Συνεταιρισμός Χουδετσίου Παιδαγωγοί δημοτικού σχολείου Χουδετσίου Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Παρακαλούμε θερμά τον καθένα και την καθεμία από εσάς ξεχωριστά να βοηθήσει όπως μπορεί το μικρό μας Μάνο.

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.