Απόκριες στο Talos Plaza ! Φέτος το παιδικό οικογενειακό ραδιόφωνο family fm 89.5 μαζί με τον μοναδικό πολυχώρο στο Ηράκλειο Talos Plaza, συνεργάζονται για να περάσουμε όλοι μαζί μοναδικές οικογενειακές απόκριες !!!

Χαρά και διασκέδαση σε όλα τα παιδιά και μοναδικές εκπλήξεις και δώρα, καθημερινά !!!

Όλες οι εκπομπές του παιδικού οικογενειακού ραδιοφώνου θα εκπέμπονται από το ιδικά διαμορφωμένο booth εντός του Talos Plaza και όποιο παιδί επιθυμεί, μπορεί να μιλήσει στο μικρόφωνο και να γίνει ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ , λαμβάνοντας και το τιμητικό δίπλωμα του !!!

Πολυχώρος Talos Plaza, Ξενοδοχείο Gouves Water Park, Εταιρεία Nova Απολυμαντική, Εταιρεία Aqua Solution, Δίκτυο συνεργείων Autofit, Παιδικός βρεφικός σταθμός “Η χώρα των παραμυθιών”, Inox Δημιουργίες, Ευρωδιαχείριση, Ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών, boingboing.gr, Μάγος Βιτάλιο, Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης ΣΥ.ΦΑ.Κ., Σχολή χορού Μαριλού Μπεναρδή, Εκδόσεις Ίτανος, Πολυχώρος Alli Fasi, Family Club Card, Λογοθεραπεύτρια Φαίη Μοναχού, Διατροφολόγος Νικολέτα Καψωριτάκη, Συγγραφέας ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΤΗ, Ο Άρης ο μικρός και τα παραμύθια του, AMAJ DECO, Εμψυχώτρια Μαρουλίτα, Λογοθέτης μπαλόνια

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.