Οι εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ διοργανώνουν ένα μοναδικό τριήμερο παιδικών εκδηλώσεων από την Παρασκευή 1 Απριλίου έως την Κυριακή 3 Απριλίου στην Οδό Θ΄ της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου.

Ένα φεστιβάλ γεμάτο παιχνίδι, θέατρο, κινηματογράφο, αναγνώσεις βιβλίων, ζαχαροπλαστική, ιππασία και πολλά άλλα για τους μικρούς, αλλά και μεγάλους, φίλους των εκδόσεων ΙΤΑΝΟΣ. Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από ένα πολιτιστικό φεστιβάλ, όπου θα μπορούν να δουν χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις, θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν, να συμμετάσχουν σε θεατρικά παιχνίδι, να φτιάξουν μπισκότα και ζαχαρωτά με την καθοδήγηση ειδικών, να παίξουν σε φουσκωτά παιχνίδια, να βγάλουν φωτογραφίες στο μοναδικό Photobooth της Κρήτης και να γνωρίσουν τον τρόπο εκτύπωσης ενός βιβλίου μέσα από την περιήγηση τους στις εγκαταστάσεις των εκτυπώσεων Δετοράκης.

Οι εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ ανοίγουν τα βιβλία τους και ζωντανεύουν τον κόσμο των παραμυθιών, ώστε όλα τα παιδιά να γιορτάσουν στο Γυρω Γύρω Όλοι στις 1-2-3 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Όμως δεν είναι μόνο αυτά, καθώς το φεστιβάλ κρύβει πολλές εκπλήξεις και μεγάλα δώρα για τους τυχερούς! Το κόστος του εισιτηρίου για συμμετοχή σε όλο το Φεστιβάλ ανέρχεται στα 5€ από τα οποία το 1€ θα δοθεί ως μικρή συμβολή στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία, Ηλιαχτίδα!

Ακόμα ψάχνετε που θα περάσετε το πρώτο τριήμερο του Απριλίου; Ετοιμαστείτε για το Γύρω Γύρω Όλοι! Όλοι στην οδό Θ΄ της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου!

Τιμή εισιτηρίου: 5€ για 3 ημέρες

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά κάτω των 3 ετών.

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.