Στις 2 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου σε όλο τον κόσμο με σκοπό να τονώσει την αγάπη για το διάβασμα και να στρέψει την προσοχή στα παιδικά βιβλία. 

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο "Η χώρα των Παραμυθιών" στα πλαίσια εορτασμού αυτής της σημαντικής ημέρας, διοργανώνει ένα πρωινό φιλαναγνωσίας την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στον σταθμό μας, οδός Πηνειού 8 (Χανιώπορτα). Η αγαπημένη συγγραφέας Κατερίνα Τζαβάρα θα βρίσκεται μαζί μας για να μας αφηγηθεί το παραμύθι της "Που να απλώσω τόση αγάπη".

Στις 10 το πρωί ξεκινούν οι δραστηριότητες για τα προνήπια και τα νήπια και στις 11 το πρωί για τους μαθητές των μικρών και μεσαίων νηπίων. Σας ενημερώνουμε ότι εκείνη την ημέρα θα υπάρξει έκθεση των βιβλίων της συγγραφέως προς πώληση από τις εκδόσεις Διάπλους.

Επίσης, αν έχετε στη βιβλιοθήκη σας παιδικά βιβλία που τα έχετε διαβάσει και θέλετε να τα δωρίσετε μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας με σκοπό να τα δώσουμε στο Παιδικό Χωριό SOS ΚΡΗΤΗΣ. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους γονείς και τα παιδιά.. για όσους αγαπούν τα παιδικά βιβλία. 

Μανούλες και μπαμπάδες ελάτε να απλώσουμε την αγάπη μας με ζωγραφιές, παραμύθι και πολλά παιχνίδια!

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.