Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 13/5 2016 και ώρα 9:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αγράμπελη», 6ο ΧΙΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΜΑΛΑΔΩΝ.

 

Το «Δείπνο στο σκοτάδι» αποτελεί ένα διαδραστικό, πολύ όμορφο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, μία μοναδική βιωματική εμπειρία που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ξυπνά κι οξύνει τις υπόλοιπες αισθήσεις, πλην της οράσεως, ενώ βοηθά επίσης τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση και την καθημερινότητα μιας μεγάλης ομάδας συνανθρώπων μας. Σημειώνεται ότι, οι σερβιτόροι που θα καθοδηγούν και θα σερβίρουν τους καλεσμένους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών «Dinner in The Dark».

Μετά το δείπνο θα ανάψουν τα φώτα και θα ακολουθήσει χορός και τραγούδι. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» που εδρεύει και λειτουργεί στο Πα.Γ.Ν.Η. για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

 

Τιμή Πρόσκληση 15€ με πλήρες μενού και κρασί / αναψυκτικά απεριόριστα

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και ήδη οι 350 προσκλήσεις αρχίζουν να…»εξαφανίζονται»!

 

Απαραίτητη η προαγορά της πρόσκλησης. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από Σημεία Προπώλησης

Έκθεση εικόνων

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.