Πέμπτη 23 Ιουνίου, 6μ.μ. κατάστημα Cosmos Sport (Λιοντάρια)

To «Μαζί για το Παιδί» επισκέπτεται την Κρήτη για να διανείμει δωρεάν παπούτσια TOMS σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη και σας προσκαλεί  να γνωρίσετε το έργο του, την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο κατάστημα Cosmos Sport στα Λιοντάρια, από τις 18:00 έως τις 21:00.

Πιστό στο ραντεβού του με τα παιδιά, το «Μαζί για το Παιδί» επισκέπτεται για 2η συνεχή χρονιά Οργανώσεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες Δημοσίων Φορέων, που στηρίζουν φτωχά παιδιά  σε όλη την Ελλάδα, διανέμοντας δωρεάν παπούτσια TOMS, με σκοπό να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε στο σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από τη χρήση χρησιμοποιημένων ή ακατάλληλων παπουτσιών.

Με την πολύτιμη βοήθεια των καταστημάτων COSMOS SPORT που καλύπτουν όλα τα έξοδα της διανομής στην Κρήτη, το «Μαζί για το Παιδί» θα επισκεφτεί από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου, δομές στους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανιών και θα μοιράσει περισσότερα από 1.000 ζευγάρια παπούτσια ευγενική δωρεά της εταιρείας TOMS.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει περισσότερα για το έργο του «Μαζί για το Παιδί» και τα ταξίδια διανομών σε όλη την Ελλάδα, σε μια εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο κατάστημα Cosmos Sport στα Λιοντάρια Ηρακλείου, από τις 18.00 έως τις 21.00 όπου το Radio Family 89,5 θα εκπέμπει ζωντανά, για να κάνουμε face painting στους μικρούς μας φίλους, να μοιράσουμε μπαλόνια και άλλες εκπλήξεις αλλά και να επωφεληθούμε από την έκπτωση 20%  στα προϊόντα TOMS . Στην παρέα μας θα βρίσκεται η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς Μπρούσκο, Ελένη Βαϊτσου.

 

Το «Μαζί για το Παιδί», ως επίσημος συνεργάτης της TOMS (Giving Partner) από το 2015, διανέμει δωρεάν παπούτσια για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του ωφελούμενου πληθυσμού σε πανελλαδικό επίπεδο. Για την καλοκαιρινή/φθινοπωρινή περίοδο 2016, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε περισσότερους από 200 φορείς σε  30 πόλεις σε Αττική,  Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κόρινθο, Πάτρα, Ναύπακτο, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Σκιάθο, Κεφαλονιά και Κρήτη.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Το μεγάλο εγχείρημα που έχει αναλάβει το «Μαζί για το Παιδί» υλοποιείται με την βοήθεια εθελοντών αλλά και συμπαράσταση ευαισθητοποιημένων εταιρειών που συνδράμουν καθημερινά το έργο μας σε όλη την Ελλάδα και τους ευχαριστούμε θερμά!

 

 

Σημείωμα προς τον εκδότη:

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, νοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη.

Αγ. Θωμά 14 Αθήνα 115 27 |  Τηλ.: 210 7482690 |  Fax : 210 7482664 | E-mail: info@mazigiatopaidi.gr | www.mazigiatopaidi.gr | www.facebook.com/mazigiatopaidi | https://twitter.com/mazigiatopaidi | https://www.instagram.com/mazigiatopaidi/

 

Περισσότερες πληροφορίες: Εβίνα Σωτηροπούλου, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Digital Media, Ένωση «Μαζί για το Παιδί»,  socialmedia@mazigiatopaidi.gr,  210 74 82 690.

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.