Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στηρίζουν τον ναυταθλητισμό

των Νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου

μέσω του“ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ»

και “υιοθετούν” τη δράση του

 

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 το απόγευμα, στο λιμάνι του Κόκκινου ΠύργουΤυμπακίου, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου ανακοίνωσε τη χορηγική στήριξη των δραστηριοτήτων του από τις Μινωικές Γραμμές.

 

Στο χαιρετισμό του,ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκηςανέφερε μεταξύ άλλων:

 

   «Με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τη θάλασσα και ιδιαίτερα την ιστιοπλοΐα, οι Μινωικές Γραμμές «υιοθετούν» τονΝαυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου και στηρίζουν τις δράσεις του.

Με στόχο τη δημιουργία νέων συνθηκών και νέων δυναμικών για τον ναυταθλητισμό του τόπου μας, αγοράσαμε πέντε σύγχρονα εκπαιδευτικά / αγωνιστικά σκάφη BUG της κατηγορίας LaserPerformance, τα οποία προσφέρουμε στον ΝαυταθλητικόΌμιλο Τυμπακίου προκειμένου να συμβάλλουμε με αυτό τον τρόπο και εμείς με τη σειρά μας στην εκπαίδευση των νέωνπαιδιών του Νότου, των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, ώστε να γνωρίσουν την αξία και τον καθοριστικό ρόλο της θάλασσας στη ζωή τους και κατ΄ επέκταση να μυηθούν στο χώρο της ιστιοπλοΐας, είτε ως ψυχαγωγία και αναψυχή, είτε σε αγωνιστικό επίπεδο…».

 

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μανιαδάκηςευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συνεργασία του στην επιλογή και αγορά των σκαφών, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐαςκ. Νίκο Κακλαμανάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους.

 

Με αυτό τον τρόπο οι Μινωικές Γραμμές αποδεικνύουν για μία ακόμη φοράέμπρακτα το διαχρονικό τους ενδιαφέρον, την ευαισθησία και την κοινωνική τους υπευθυνότητα στηρίζοντας ενεργά τον άνθρωπο και τις αξίες τουσε όλη τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής τους στην ακτοπλοΐα.

 

Με στόχο τη δημιουργία νέων συνθηκών και νέων δυναμικών για τον αθλητισμό του Νότου της Κρήτης, των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, οι Μινωικές Γραμμές εντάσσουν στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους το πρόγραμμα δράσεων του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου και στέκονται αρωγοί στο πλευρό των νέων παιδιών καιτης νεολαίας γενικότερα (αθλητών και αθλητριών)της περιοχής, που ασχολούνται με τη θάλασσα και όλων εκείνων που επιβεβαιώνουν ότι οι μεγάλες και ευγενικές ιδέες αντέχουν στο χρόνο.

 

Μινωικές Γραμμές, κοντά στον άνθρωπο και τις αξίες του!

Από το Γραφείο Τύπου

των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

Ηράκλειο, 18 Ιουλίου 2016

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.