Με την παιδική παράσταση «Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ» από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά», συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ., το Πολιτιστικό Φεστιβάλ «ΓΑΖΙ – Καλοκαίρι 2016» στο Ανοιχτό Θέατρο στην κεντρική πλατεία του Γαζίου (πίσω ακριβώς από το Δημαρχείο), με ελεύθερη είσοδο.

Μια παράσταση που θα μας μάθει να αγαπάμε τον εαυτό μας με όλες του τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Μόνο όταν θα το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι.

 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ τις επόμενες ημέρες, έχει ως εξής:

 

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016: Θεατρική παράσταση: «Η χήρα με τα δύο πρόσωπα» από τη θεατρική ομάδα  «ΑΝΑΣΕΜΙΑ» του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς.

 

Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2016: Θεατρική παράσταση «Οι Ηλίθιοι» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων γίνεται από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο.

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.