Το παιδικό ραδιόφωνο Family fm 89.5 σας περιμένει στο Talos Plaza τα Σαββατοκύριακα απο 8 Οκτωβρίου και για κάθε Σαββατοκύριακο έως 13 Νοεμβρίου.

Το αγαπημένο σας ραδιόφωνο θα εκπέμπει ζωντανά με πολλές δραστηριότητες, εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς μας φίλους!Κάθε Σαββατοκύριακο και μια διαφορετική θεματική ενότητα!

Ελάτε να περάσουμε μαζί τα Σαββατοκύριακα στο Ταλος Πλάζα!

Γιατί τα Σαββατοκύριακα πρέπει να είναι αφιερωμένα στην οικογένεια!!!

 

8&9 Οκτωβρίου : Αθλητισμός.

Τα παιδιά θα μάθουν μέσα από δραστηριότητες , παιχνίδια και παρουσιάσεις από αθλητικούς συλλόγους για διάφορα αθλήματα.

15 & 16 Οκτωβρίου : Άσκηση και Διατροφή.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διατροφής 16 Οκτωβρίου, τα παιδιά θα μάθουν τα πάντα γύρω από την σωστή και υγιεινή διατροφή μέσα από δραστηριότητες , παιχνίδια και διατροφολόγο. Και φυσικά διατροφή και άσκηση πάνε μαζί.

22 & 23 Οκτωβρίου : Διάβασμα – Μάθηση

 Για να γίνει το διάβασμα για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς μια ευχάριστη διαδικασία. Θα συζητήσουμε και θα μάθουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας στο διάβασμα αλλά και τα παιδιά θα μάθουν πως θα μελετούν πιο γρήγορα και εύκολα τα μαθήματα τους.

 

29 & 30 Οκτωβρίου : Οικολογία – Ανακύκλωση

Στόχος είναι μέσα από δραστηριότητες τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης και να καλλιεργηθεί η οικολογική τους συνείδηση.

5 & 6 Νοεμβρίου : Υγεία – Ψυχολογία

Θα μιλήσουμε για θέματα υγείας των παιδιών αλλά και ψυχολογίας και τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από διαδραστικό παιχνίδι να μάθουν και να αναγνωρίσουν τα συναισθήματα τους.

12 & 13 Νοεμβρίου : Χορός

Θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε μικροί – μεγάλοι! Θα παρακολουθήσουμε και θα μάθουμε πολλά και διάφορετικά είδη χορού .

 

Μαζί μας θα είναι :

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

ODEON ΣΤΟ TALOS PLAZA

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ ΠΕΝΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΒΕΛΟΥΔΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.