ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΑΥΓΩΝ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 το 4ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΑΥΓΩΝ. Την εκδήλωση οργάνωσαν η Τοπική Επιτροπή Ηρακλείου της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. και η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου στα πλαίσια του προγράμματος της Unesco: «Ηράκλειο μια πόλη που μαθαίνει». Την συνδιοργάνωση είχε το EuropeDirect της Περιφέρειας Κρήτης. 

Τα παιδιά μέσα από το Παιχνίδι των Πασχαλινών Αυγών γνώρισαν πώς εορτάζεται το Πάσχα στις γερμανόφωνες χώρες:διαγωνίστηκαν σε ομάδες,συμμετείχαν σε πρωτότυπα διασκεδαστικά παιχνίδια και έψαξαν στο γειτονικό παρκάκι τα κρυμμένα αυγά. Παράλληλα με το Παιχνίδι λειτουργούσε εργαστήριχειροτεχνίας και  ζωγραφικής.Επιπλέον ο Σύλλογος των Γερμανόφωνων Γονέων και Κηδεμόνων Ηρακλείου κατάφερε με την ενεργή παρουσία του να μεταφέρει στους συμμετέχοντες αυθεντικά πασχαλινά έθιμα και παιχνίδια των γερμανόφωνων χωρών. Την δράση κάλυψε ζωντανά και συνόδεψε με χαρούμενες μουσικές το παιδικό ραδιόφωνο FamilyRadio.

 

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.