Η θεατρική ομάδα ΆΝΝΑΣΑ

στο 8ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγίου Νικολάου

 

Το 8ο Παιδικό Φεστιβάλ «με λένε ελπίδα» φιλοξενεί την παιδική διαδραστική παράσταση «Ο Ονειρούλης στον μαγικό κόσμο των σχημάτων» της θεατρικής ομάδας Άνασσα, την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ στο πρωινό πρόγραμμα και το απόγευμα της ίδιας μέρας και στα αγγλικά! Με οδηγούς τον Ονειρούλη, ένα σκανταλιάρικο και ιδιόρρυθμο σημείο, οι μικροί θεατές θα ταξιδέψουν στην Επιπεδοχώρα, θα γνωριστούν με την Γραμμή και θα δημιουργήσουν από την αρχή όχι μόνο τα Σχήματα αλλά και τον δικό τους μοναδικό και πολύχρωμο Κόσμο!

 Η υπόθεση της παράστασης:

Ο Ονειρούλης, είναι ένα ιδιόρυθμο σημείο που ζει στην Επιπεδοχώρα. Όπως όλα τα σημεία δεν έχει σχήμα ούτε μέγεθος. Δεν είναι μικρό ούτε μεγάλο. Ούτε ψηλό ούτε κοντό. Το μόνο που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα σημεία είναι ότι ονειρεύεται συνέχεια! Ώσπου μια μέρα, αποφασίζει να ονειρευτεί περισσότερο και να κινηθεί διαφορετικά δημιουργώντας έτσι την δική του προσωπική Γραμμή… Ο Ονειρούλης και η Γραμμή θα συνεργαστούν και θα σχεδιάσουν παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας, τον διασκεδαστικό κόσμο των σχημάτων που τόσο λαχταρούσαν. Θα ανακαλύψουν ότι όποια κι αν είναι τα όνειρά τους, αν τα πιστέψουν και βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, μπορούν να φτιάξουν τον δικό τους καινούργιο, καλύτερο κόσμο!

«Ο Ονειρούλης στον Κόσμο των Σχημάτων» είναι μια μουσικοθεατρική, συμμετοχική παράσταση με στοιχεία και νοήματα παρμένα από την διδακτέα ύλη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τα Σχήματα. Στόχο έχει να κεντρίσει την φαντασία και τις αισθήσεις των παιδιών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και να τα βοηθήσει να εξερευνήσουν και να αγαπήσουν τον κόσμο της Γεωμετρίας. Μέσα από την ιστορία μαθαίνουν όχι μόνο για το σημείο, την γραμμή, τις γωνίες και τα σχήματα αλλά και αξίες όπως, η φιλία, η συνεργασία, καθώς και τη σημαντικότητα του να επιμένουν στην επίτευξη των ονείρων τους. Η προβολή stop motion Animation, ο διαδραστικόςχαρακτήρας της παράστασης και η εκπαιδευτική βιωματική δράση που την συνοδεύει στοχεύουν στους παραπάνω εκπαιδευτικούς στόχους.

Συντελεστές:

Κείμενο - σκηνοθεσία: Ντόρα Ζαχαροπούλου
Μουσική : Ξενοφών Υφαντής
Χορογραφίες:Αναστασία Γεωργαλά
Κοστούμια: Ευαγγελία Μπούμπουλη

Στον ρόλο της παραμυθούς σε διπλή διανομή η Ελευθερία Γαλιατσάτου  & η Έλλη Κατσιναβάκη

 

Δημιουργική ομάδα ταινίας stop motion animation:
Σκηνοθεσία ταινίας: Αγάθη Δαρλάση
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Παστρικός
Clay & paper creator: Ήρα Μαγαλιού
Μοντάζ & post production: Αγάθη Δαρλάση & Νίκος Παστρικός

Η ταινία είναι δημιουργία της
ΑΝΑΣΣΑ & του STORYLAB.

Διεύθυνση παραγωγής: Ντόρα Ζαχαροπούλου
Φωτογραφίες παράστασης: Άντζυ Αρώνη
Γραφιστικά: Κωστής Βασιλιάδης

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.