Εκτύπωση αυτής της σελίδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι «Cirque Musical»

στο 8ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγίου Νικολάου

 

Η ομάδα «Cirque Musical», έρχεται στο 8ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου, με τη θεαματική παράσταση σύγχρονου τσίρκο, «Η μαγεία των ονείρων» σε σκηνοθεσία του Αντώνη Πασβάντη. Είναι μια θεαματική παράσταση σύγχρονου τσίρκο για όλη την οικογένεια, που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους και θα τους μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των ονείρων. Αναμειγνύει με πρωτότυπο τρόπο το λόγο, το τραγούδι και τη ζωντανή μουσική με τα άκρως εντυπωσιακά στοιχεία του τσίρκο, σε μια ιστορία για το θάρρος, την διαφορετικότητα, την εσωτερική δύναμη, το σεβασμό και την αγάπη…

Ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά σε στεφάνι και πανιά, εντυπωσιακά ζογκλερικά, θεαματικά illusions, αιωρήσεις, fire show, εμφανίσεις – εξαφανίσεις, σύγχρονος χορός, contortion, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα μαγικά τεχνάσματα.

Μια φαντασμαγορική παράσταση μοναδική στο είδος της που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους και θα τους μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των ονείρων. Έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, αγωνία, χιούμορ και συναισθήματα.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Στη διάρκεια του ύπνου, το υποσυνείδητο εκφράζεται, με συμβολική γλώσσα. Οι επιθυμίες και τα ένστικτά μας, που η καθημερινότητα και τα κοινωνικά πρέπει «πνίγουν», ζωντανεύουν.

Στον δικό μας μαγικό κόσμο, η ηρωίδα αφήνεται στην αγκαλιά του Μορφέα, ο οποίος τη μεταφέρει σε τόπους μαγικούς. Εκεί δίνει μορφή στα ανεκπλήρωτα όνειρά της, την παιδικότητα, τις ανησυχίες, τους φόβους της και τις ελπίδες της...

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντώνης Πασβάντης
Χορογραφίες: Γιάννα Αλαμάνου
Μουσική επιμέλεια: Ειρήνη Αναστασίου
Magic tricks: Tristan
Κουστούμια: Cirque Musical