Η “Mindfest

στο 8ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγίου Νικολάου

 

Tο 8ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου "με λένε ελπίδα" υποδέχεται τη διαδραστική έκθεση MindFest, τη γιορτή του νου!

Ελάτε να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του νου!
Με μια σειρά από διαδραστικά εκθέματα, πρωτότυπα παιχνίδια και πλάνες που θα σας κάνουν να «χάσετε το μυαλό σας», οργανωμένα σε μια μοναδική έκθεση, σας «ταξιδεύουμε» μέσα στον εγκέφαλο και τις λειτουργίες του.
Μέσα από το ταξίδι αυτό θα γνωρίσετε τις νέες ανακαλύψεις της σύγχρονης επιστήμης που μελετά το νου, θα μάθετε να αναγνωρίζετε και να διαχειρίζεστε «σκοτεινά σημεία» του μυαλού μας, και να κατανοήσετε την αξία της νόησης και τις εφαρμογές της στην καθημερινή ζωή.
Η έκθεσή mindfest έχει συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα επιστημονικά εκθεσιακά γεγονότα της χώρας και απευθύνεται σε κοινό ηλικίας δέκα ετών και άνω.
Μετά από αυτή, τίποτα πια δε θα σας φαίνεται συνηθισμένο! Ακόμα και οι καθημερινές, βαρετές συνήθειες, θα μοιάζουν με μαγική περιπέτεια!

Διοργάνωση: mindfest.org http://mindfest.org

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.