Εκτύπωση αυτής της σελίδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Οι ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ

στο 8ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Οι Μινιατούρες είναι ο πιο δημιουργικός παιδότοπος του Ηρακλείου.... Άνοιξε την αγκαλιά του τον Σεπτέμβριο του 2016 και από τότε προσφέρει μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους...Παιχνίδια, συζητήσεις, δράσεις και πολλά παιδικά χαμόγελα !

 Η δημιουργική ομάδα του Μινιατούρες, μισεί τα σύνορα και ανοίγει τα φτερά της με κάθε ευκαιρία. Η συμμετοχή τους στο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου, λένε, είναι η πραγματοποίηση του μεγαλύτερου μέχρι τώρα ονείρου τους!!! Το όνειρο έγινε πραγματικότητα λοιπόν, καθώς συμμετέχουν με δυο ξεχωριστές δράσεις στο 8ο Παιδικό φεστιβάλ «με λένε ελπίδα»!

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 17/6 η Βίκη Χρηστάκη υπόσχεται «Ένα Πέλαγος Νησιά»! Θα ξεδιπλώσει ένα τεράστιο χαρτί που θα γίνει μια τεράστια θάλασσα και πάνω της θα φτιάξουμε χάρτες με κηρομπογιές και μαρκαδόρους. Έπειτα θα βρούμε πολύτιμες πέτρες και θα χορέψουμε πάνω σε αυτές! Το workshop που συνδυάζει κίνηση και ζωγραφική προσκαλεί τα παιδιά (άνω των 6 ετών) και τους γονείς τους να κοιτάζουν τα σχήματα διαφορετικά.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 18/6 η Ελινα Χουδετσανακη αφηγείται και παράλληλα δραματοποιεί μαζί με παιδιά 2,5 - 6 ετών, την διασκευή της Ειρήνης του Αριστοφάνη της Σοφίας Ζαραμπούκα. Με κύριο άξονα του εργαστηρίου την κίνηση και την θεατρική έκφραση τα παιδιά έχουν την ευκαιρία παίζοντας να βιώσουν τα μηνύματα και τις άξιες του παραμυθιού…