Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ξεκινούν από τη λίμνη Αγίου Νικολάου οι 3ήμερες εκδηλώσεις του 8ου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

 

Οι εικαστικοί: Μπάρδη Ηλιάνα, Μπολονάκη Ειρήνη, Νικολακοπούλου Περσεφόνη, Σβορώνου Αγγελική και οι εκπ/κοί - γονείς: Κουνενάκη Ελένη, Κριτσωτάκη Μαρία, Πρατσίνη Μαρία, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής, "Βάζουν χρώμα στην ελπίδα" .

Από τις 17.30 το απόγευμα θα ζωγραφίζουν με κιμωλία στο πλακόστρωτο, μαζί με τα παιδιά που θα παραβρεθούν, αναδημιουργώντας  έργα διάσημων  ζωγράφων, όπως Picasso, Gustav Klimt, Paul Klee κ.ά.

Τα έργα θα παραμείνουν «εκτεθειμένα» σε δημόσια θέα, χωρίς τον φύλακα του μουσείου να παραμονεύει και χωρίς τις απαγορεύσεις «Μην αγγίζετε», ώσπου η φθορά και η «διάθεση» του θεατή να αποφασίσει πόσο θα παρατείνει το χρόνο ζωή τους. Τρωτά και ευάλωτα, όπως ακριβώς και η «εφήμερη» ύπαρξή μας…

 

Μετά τη λήξη της έκθεσης οι μνήμες των έργων θα διασκορπιτούν μέσα στην πόλη.

 

Η εικαστική δράση θα πλαισιωθεί με το εντυπωσιακό “Bubble Show” – παράσταση δρόμου με σαπουνόφουσκες της καλλιτεχνικής ομάδας La Petite Marguerite, την Παιδική χορωδία Πνευματικού Κέντρου της ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου σε διδασκαλία Χριστινας Κορρέ, Βreakdance show του ALEGRIA dance studio, ενώ τη βραδιά θα κλείσει η μοναδική "CIRCUS ART’S ENTERTAINMENT» LED PERFOMANCE, με τους Νoe Gutierrez και Τσάνι Αγγελική Εσπεραντζα να παίζουν με φωτιές, κρυστάλλινες μπάλες και αυτόφωτα αντικείμενα  σε μια εντυπωσιακή παράσταση εμπνευσμένη από το σύγχρονο τσίρκο!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.