Γεύση από τηλεόραση πήραν τα φιλοξενούμενα κορίτσια του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στο Πόρο.

 

Και μάλιστα καλής τηλεόρασης! Από εκείνη δηλαδή που δεν περιλαμβάνει στημένες συνεντεύξεις, κλισέ και «δουλεμένη» ευαισθησία.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού «ψυχή» αυτής της εκπομπής, είναι  η εκπομπή  «Στο Δρόμο» που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 17:00, στον τηλεοπτικό σταθμό  Alpha, και κεντρικός παρουσιαστής της είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, που αποδείχτηκε άνθρωπος ντόμπρος και αυθεντικός, όπως ακριβώς τον είχαμε στο μυαλό μας.

 

Γιατί ήμασταν κι εμείς εκεί κι όχι τυχαία.

Βλέπετε, όταν αποφάσισαν να «επισκεφτούν» ένα Κέντρο Προστασίας παιδιού στη Κρήτη σ’ εμάς απευθύνθηκαν. Μέσω της ιστοσελίδας μας είχαν ενημερωθεί για τις δράσεις του Σωματείου μας.

Κι εμείς, δρώντας με διακριτικότητα έχοντας πάντα στο μυαλό μας τα παιδιά και το πώς δεν θα διαταράξουμε τη καθημερινότητά τους, φέραμε σε επαφή την παραγωγή της εκπομπής με τους υπευθύνους του Κέντρου.

 

Οι συνεννοήσεις έγιναν, οι απαραίτητες εγγυήσεις δόθηκαν, το ραντεβού κλείστηκε! Και λίγο μετά τις 16:00 τη Πέμπτη 15 Ιουνίου                          ο Μπατμανάκης, ο Πιτερπανάκης, ο Πριγκιπάκης, η Χιονάτη και βέβαια η αγαπημένη σκυλίτσα Μόλυ, πέρασαν τη καγκελόπορτα του             Κέντρου Προστασίας Παιδιού στο Πόρο…

Τα όσα συνέβησαν θα τα δείτε στις οθόνες σας, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα την Κυριακή 2 Ιουλίου. Ελπίζουμε να περάσετε τόσο καλά όσο τα κορίτσια μας  (αχ πόση χαρά είχαν τα βλέμματά τους!) και να «πιάσετε» ακριβώς το μήνυμα που θέλει η εκπομπή να περάσει μέσω της επίσκεψης εκεί! 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.