Ξεκινάνε οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Γάζι

 Με παρουσιάσεις θεατρικού παιχνιδιού, χορευτικών, καράτε, μπαλέτου, Hip Hop, θεατρικής αγωγής και κιθάρας από τα μέλη των αντίστοιχων τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, ξεκινάνε οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

 

Δευτέρα 3/7, ώρα 19:00

Χορός & θέατρο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου. Θεατρικό παιχνίδι, χορός, καράτε, μπαλέτο, Hip Hop, θεατρική αγωγή και κιθάρα, από τα μέλη των αντίστοιχων τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

 

Τρίτη 4/7, ώρα 21:00

Θεατρικό από το Λύκειο Γαζίου.

Μια καλοκαιρινή σάτιρα δυο καθηγητών του Λυκείου Γαζίου, με θέμα… καλοκαιρινό! Η Σούλα και η Κούλα, δύο άσπονδες φίλες ετών 50 συνυπάρχουν στην παραλία. Εκεί συμβαίνουν ιστορίες καθημερινής τρέλας.

Παίζουν: Τσουτσουδάκης Αστρινός, Ασημακόπουλος Παναγιώτης, Παντερή Χρυσάνθη, Χρονάκης Γιώργος.

Σενάριο - σκηνοθεσία: Ασημακόπουλος Παναγιώτης

 

Τετάρτη 5/7, ώρα 19:00

Κρητικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου. Λύρα, μαντολίνο, λαγούτο, αρμόνιο, κιθάρα και Κρητικοί χοροί, από τα μέλη των αντίστοιχων τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

 

Πέμπτη 6/7, ώρα 21:00

Θεατρική Ομάδα Μαλεβιζίου. Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά,  μέσα από θεατρικό εργαστήρι οδηγήθηκε στη συλλογική καλλιτεχνική δημιουργία παρουσιάζοντας την παράσταση «Όλοι στο σκαμνί». Ένα έργο βασισμένο σε κωμικές ιστορίες από δικαστικές αίθουσες  των Ν. Τσιφόρου και Δ. Ψαθά σε σκηνοθεσία Δομήνικου Ταβερναράκη.

Παίζουν αλφαβητικά: Βελεγράκη  Μαρίνα, Λαμπρινού  Ειρήνη, Λεράκη Σέβη, Λιαδάκη  Μαρία, Μαραγκάκης  Μιχάλης, Μαρκάκη Καίτη, Μπουμπάκη Γωγώ, Πύλια Μαρία, Ραχώνη Βασιλική, Σακαράκης Στράτος, Σωκιανού Ελισάβετ, Χαριτάκη Εύα, Χατζηαντωνίου Γιώργος, Χουστουλάκη Μαρία, Χριστουλάκη Λίτσα.

Υπεύθυνη Ομάδας: Αγαθή Μίχου

 

Παρασκευή 7/7, ώρα 21:00:

Κουκλοθέατρο «Το ασχημόπαπο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, από την κουκλοθεατρική ομάδα «Κουκλο-Βατώ».

 

Σάββατο 8/7, ώρα 20:00

1η Συνάντηση Χορωδιών από το Μουσείο Παραδοσιακών Οργάνων «Θύραθεν» με την συμμετοχή των χορωδιών του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου με χοράρχη τον Νικόλαο Αντωνακάκη, τη Μικτή Χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αρχανών –Αστερουσίων με χοράρχη την Αργυρώ Ρέππα, τη Μικτή χορωδία παραδοσιακής μουσικής Ι.Ν Οσίας Ξένης και Παναγίας Λαοδηγήτριας Θεσσαλονίκης με χοράρχη τον Χρήστο Μπαρτζόπουλο, την Παραδοσιακή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ξάνθης "Αλησμόνητες Πατρίδες" με χοράρχη τον Γιάννη Κατσούλη, τον μουσικό σύλλογος-παραδοσιακή χορωδία ‘’Ιωνια Αηδών’’ Ν.Ηρακλείου με χοράρχη την Λένα Χατζηγεωργίου και τη Χορωδία της ενορίας των Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου ‘’Αναπνοή’’ με χοράρχη την Εύα Θανάση.

 

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.